Younes, 34j

- Getuigenissen

Terug naar overzicht

“Als maatwerkcoach iets betekenen voor andere mensen doet goed. Ik ken verschillende talen en dat helpt om in een team met diverse nationaliteiten de afstand tot de arbeidsmarkt te overbruggen.”

Younes, 34 jaar

Als maatwerkcoach heb ik een productielijn mee opgestart bij een nieuwe klant. We maken elektrische batterijen voor auto’s die ons team controleert, herverpakt en distribueert.

In september 2022 ben ik gestart als maatwerker en drie maanden later kon ik al doorgroeien  naar een job als maatwerkcoach.

Ik stel elke week de planning op en coördineer mijn mensen over de verschillende werkposten, op basis van hun talenten. Zo staat de juiste persoon op de juiste plek. Als problem solver zorg ik ervoor dat de productie vlot loopt en hou ik een oogje in het zeil voor het geval er een vraag of defect is.

Wat ik kan, repareer ik zelf. En anders ken ik wel de geschikte mensen.

Weten en voelen dat ik als maatwerkcoach iets kan betekenen voor andere mensen doet goed. Ik ken verschillende talen en dat helpt zeker om in een divers team met verschillende nationaliteiten de afstand tot de arbeidsmarkt te overbruggen.

Het feit dat ik vier talen spreek (Nederlands, Engels, Frans, Arabisch) is een enorm voordeel in mijn job als maatwerkcoach. Mijn broer heeft mechanica gestudeerd en gaf mij een goede basis mee.

Hierdoor heb ik snel inzicht in technische zaken. Maar ook op de werkvloer krijg ik veel opleiding.

De troeven van een job als maatwerkcoach? De grote afwisseling zorgt voor uitdaging en veel leermogelijkheden. In het maatwerkbedrijf krijg ik veel opleiding en ondersteuning. Ook andere mensen helpen zichzelf verder te ontwikkelen geeft mij een sterke voldoening.

i.s.m.

Privacy | Cookies