Saïd, 44j

- Getuigenissen

Terug naar overzicht

“Door als maatwerkcoach op verschillende afdelingen te werken, leer ik voortdurend bij. Elke dag opnieuw.”

Saïd, 44 jaar

Ik ben all-round maatwerkcoach op verschillende afdelingen van het  maatwerkbedrijf. De ene dag verpakken we  oogverzorgingsproducten, de andere dag maken we crumble. Om daarna weer – meer technisch – machineonderdelen te koppelen met de hulp van een cobot. Dat zorgt voor een heel interessante afwisseling.

Na jaren te werken als bagage handler op de luchthaven werd ik in 2015 maatwerker. In de zeven jaar die volgden kon ik mezelf ontwikkelen en uiteindelijk doorgroeien tot maatwerkcoach. Ik ben blind aan mijn rechteroog maar ook met één oog zie ik vele mogelijkheden (lacht).

Mijn dag start met het voorbereiden van de orders en het briefen van alle medewerkers. Dat doe ik door hen duidelijk te vertellen wat er van hen verwacht wordt. Van zodra alle productielijnen opgestart zijn, werk ik actief mee en zorg ik ervoor dat alle lijnen kunnen blijven draaien.

Het voelt goed om als maatwerkcoach iedereen te kunnen helpen. Ik ben zelf heel positief ingesteld en probeer dit uit te stralen naar de anderen om hen te motiveren. Sociaal, met gevoel en af en toe een beetje humor.

Mijn mensen weten dat ze naar mij kunnen komen met al hun vragen, maar ik zie het ook zelf als er iets scheelt. Waar ik kan, los ik de problemen zelf op. En anders zorg ik voor het contact met de sociale dienst.

Het afwisselen tussen verschillende afdelingen is in het begin wel even wennen. Maar op hoe meer plaatsen ik kom, hoe meer ik mijn skills verder ontwikkel en bijleer. Elke dag opnieuw.

De troeven van een job als maatwerkcoach? Anderen helpen hun talenten tot uiting te laten komen. Door vanuit de talenten en niet de beperkingen te kijken kan je anderen en jezelf blijven ontwikkelen.

i.s.m.

Privacy | Cookies