Ilse, 56j

- Getuigenissen

Terug naar overzicht

Nooit een saai moment. Geen enkele dag is hetzelfde. De afwisseling die ik heb en de vrijheid die ik krijg, zorgen dat ik nog steeds met veel goesting ga werken.

Ilse, 56 jaar

Ik werk al bijna 17 jaar als maatwerkcoach. Op mijn diploma staat “Leerkracht snit en naad”. Ik heb dit beroep ook uitgeoefend, maar het gebrek aan werkzekerheid zorgde voor een carrièreswitch. De rode draad was steeds het begeleiden van mensen.

Het strijkatelier “de Strijkstapel” is nu mijn werkplek. Ik stuur dagelijks 15 medewerkers aan, sta klanten te woord, verzorg de administratie rond dienstencheques en houd mij bezig met planningen en personeelszaken. Nooit een saai moment. Geen enkele dag is hetzelfde. De afwisseling die ik heb en de vrijheid die ik krijg, zorgen dat ik nog steeds met veel goesting ga werken.

Het is een hele uitdaging om een team te creëren waarin iedere medewerker zich goed voelt. Verschillende karakters met elkaar verzoenen, is niet altijd gemakkelijk. De opleiding “Begeleiden op de werkvloer” heeft mij geholpen om de diversiteit niet te zien als een obstakel. Met respect voor ieder individu, empathie, openheid en consequent handelen kom je al een heel eind. Ik neem vaak de tijd om met de medewerkers rond de tafel te gaan zitten en dingen te bespreken: wat gaat goed en waar kan het beter. Die manier van werken verhoogt hun betrokkenheid. Ik ben er zeker van dat deze formule heeft bijgedragen tot het groeiend succes van de Strijkstapel.

i.s.m.

Privacy | Cookies